TonerClub

Vi har bläck, toner och mycket annat för ditt kontor.
Hur vill du handla?

Privatperson Företag

Beställ inom

06:04:47

Så skickar vi idag!

Om Copynetto

Din samarbetspartner & webshop när det gäller!

Copynetto.se har ett brett sortiment såväl till företag som privatpersoner och är en del inom Copystore Scandinavia AB. Företaget och dess partnerbolag är företag som har långerfarenhet inom kontorsmaskiner/kontorsutrustning. Där vi kan erbjuda ett brett utbud av varor och tjänster. Den personal som vi ställer till förfogande har samtliga många års erfarenhet inom nedanstående områden.

Vår affärsidè

Att med en bred webshop erbjuda ett brett it/kontorssortiment utifrån kundens behov, och därefter erbjuda den mest kostnadseffektiva kopieringslösningen genom att sälja prisvärda begagnade kopiatorer till oslagbara priser. Vi har även Exportsortiment av större partier (Copyexport)

Vi har varit aktiva inom branschen i över 10 år, Där vi  sålt nya och begagnade kontorsutrustningar & Maskiner. och har under tiden skaffat oss kunskaper om olika maskintyper utrustningar för olika marknader. Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och seriositet i våra kontakter med köpare & säljare

Hos oss kan man köpa, leasa, hyra inte bara det senaste, utan också det näst senaste. Målsättningen är att snabbt omsätta saluhållen utrustning. Försäljning sker av enstaka objekt eller hela partier såväl inom som utom Sveriges gränser.

Kopiatorer, Skrivare, Scanners.

- Auktoriserade återförsäljare för kopiatorer , faxar , skrivare ,datorer , videoprojektorer m.m.

- Digitala och analoga maskiner

- Reservdelar, toner, papper m.m.

- Ex. varför en ny kopiator när du kan köpa en rekonditionerad/begagnad till ¼ av nypriset med garanti ?

Service

- Reparationer av kontorsutrustning.

- Serviceavtal med olika upplägg på nya och begagnade utrustningar

Om något av detta låter intressant, maila till oss på info@copystore.se

eller vid order :  order@copystore.se